artikel

Eric Nijkamp: Orange Heaven

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappelijs   0,12 Passievruchtenijs   0,18 Chocolade ijs   0,22 Slagroom   0,12 Specerijensiroop   0,09 Sinaasappel/limoen soufflé   0,19 Sinaas/passievrucht mousse   0,07 Garnering   0,17       Totaal: 1,16 Totaalprijs 1,16 Brutowinstmarge 79% Verkoopprijs 5,95 Bereidingswijze: Plaats de bolletjes ijs, de soufflé en de mousse […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappelijs   0,12
Passievruchtenijs   0,18
Chocolade ijs   0,22
Slagroom   0,12
Specerijensiroop   0,09
Sinaasappel/limoen soufflé   0,19
Sinaas/passievrucht mousse   0,07
Garnering   0,17
     
Totaal: 1,16
Totaalprijs 1,16
Brutowinstmarge 79%
Verkoopprijs 5,95

Bereidingswijze:

Plaats de bolletjes ijs, de soufflé en de mousse op een bord.

Verdeel de siroop om en over het ijs. Garneer af met slagroom.