artikel

Eric Nijkamp: Santa Maria

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol koffieijs 0,17 1 bol mangoijs 0,21 1 bol bananenijs 0,19 3 toefjes slagroom 0,06 Irish coffeesaus 0,07 Coffeecrunch   0,17 Santa maria 0,86 Garnering 0,12 Oranjebloesem-mousse 0,15 Warm kaneelbolletje 0,19 ——- Totaal: 2,19 Totaalprijs 2,19 Brutowinstmarge 71% Verkoopprijs 7,95 Bereidingswijze: Bord met daarop 3 bollen ijs, […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol koffieijs 0,17
1 bol mangoijs 0,21
1 bol bananenijs 0,19
3 toefjes slagroom 0,06
Irish coffeesaus 0,07
Coffeecrunch   0,17
Santa maria 0,86
Garnering 0,12
Oranjebloesem-mousse 0,15
Warm kaneelbolletje 0,19
——-
Totaal: 2,19
Totaalprijs 2,19
Brutowinstmarge 71%
Verkoopprijs 7,95

Bereidingswijze:

Bord met daarop 3 bollen ijs, warme kaneelbol, oranjebloesemmousse

en de Columbus koffieboot. Serveer hierbij de coffeecrunch, slagroom

en irish coffeesaus. Deze coupe is geïnspireerd op de reizen van Columbus

naar Amerika, waarbij ook koffie werd ontdekt.