artikel

Eva Smeets: IJsje Anders

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Kaneel/vijgenijs   0,11 Bonbonijs   0,11 Sinaasappelijs   0,10 35 ml. slagroom   0,10 5 gr. Sinaasappel/likeur chutney   0,06 15 gr. huisgemaakte chocoladesalami met vijg en kersen   0,13 2 gr. Groentechips pastinaak en wortel   0,04 Sinaasappelsnippers in pure chocolade   0,09       Totaal: […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Kaneel/vijgenijs   0,11
Bonbonijs   0,11
Sinaasappelijs   0,10
35 ml. slagroom   0,10
5 gr. Sinaasappel/likeur chutney   0,06
15 gr. huisgemaakte chocoladesalami met vijg en kersen   0,13
2 gr. Groentechips pastinaak en wortel   0,04
Sinaasappelsnippers in pure chocolade   0,09
     
Totaal: 0,74
Totaalprijs 0,74
Brutowinstmarge 86%
Verkoopprijs 5,95

Bereidingswijze:

Spuit in een ijscoupe 35 ml. slagroom. Schep de ijsbollen hier bovenop.

Schep de chutney over de slagroom. Plaats de chocoladepastrami,

groentechips en de sinaasappel/chocostick. Serveer uit met een bekertje

water.