artikel

Giana Vaes: Black & White

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol koffie-ijs   0,15 1 bol advocaatijs   0,20 1 bol pijnboompittenijs   0,25 50 cl slagroom   0,50 decoratie   0,40 decoratie   0,50 ——- Totaal: 1,75 Totaalprijs 1,75 Brutowinstmarge 71% Verkoopprijs 6,50 Bereidingswijze: Spuit op een bord slagroom. Leg daar de 3 bolletjes ijs bovenop. […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol koffie-ijs   0,15
1 bol advocaatijs   0,20
1 bol pijnboompittenijs   0,25
50 cl slagroom   0,50
decoratie   0,40
decoratie   0,50
——-
Totaal: 1,75
Totaalprijs 1,75
Brutowinstmarge 71%
Verkoopprijs 6,50

Bereidingswijze:

Spuit op een bord slagroom. Leg daar de 3 bolletjes ijs bovenop.

Werk af met de decoratie en slagroom