artikel

Giana Vaes: Punta Cana

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappel   0,14 Vanille   0,16 Kokos   0,15 35 cl. slagroom   0,25 8 cl. saus   0,05 80 gr. vruchten   0,25 10 gr. diversen   0,10       Totaal: 1,10 Totaalprijs 1,10 Brutowinstmarge 71% Verkoopprijs 4,00 Bereidingswijze: Schep de ijssoorten in de ijscoupe. Plaats […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappel   0,14
Vanille   0,16
Kokos   0,15
35 cl. slagroom   0,25
8 cl. saus   0,05
80 gr. vruchten   0,25
10 gr. diversen   0,10
     
Totaal: 1,10
Totaalprijs 1,10
Brutowinstmarge 71%
Verkoopprijs 4,00

Bereidingswijze:

Schep de ijssoorten in de ijscoupe. Plaats hierop het fruit, schenk de saus

erover en decoreer af.