artikel

Hans Imming: Zomervreugde

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappelsorbetijs   0,07 Citroensorbetijs   0,08 Frambozensorbetijs   0,09 20 cl slagroom   0,06 20 cl. sinaasappel- en frambozensaus   0,08 Frambozen- en sinaasappelrasp   0,10 Verse munt   0,05 Citroenzeste   0,02 Decoratie witte chocolade 0,05 Totaal: 0,60 Totaalprijs 0,60 Brutowinstmarge 84% Verkoopprijs 4,00 Bereidingswijze: Plaats op […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappelsorbetijs   0,07
Citroensorbetijs   0,08
Frambozensorbetijs   0,09
20 cl slagroom   0,06
20 cl. sinaasappel- en frambozensaus   0,08
Frambozen- en sinaasappelrasp   0,10
Verse munt   0,05
Citroenzeste   0,02
Decoratie witte chocolade 0,05
Totaal: 0,60
Totaalprijs 0,60
Brutowinstmarge 84%
Verkoopprijs 4,00

Bereidingswijze:

Plaats op een spiegel van sinaasappel- en frambozensaus diagonaal

de drie soorten sorbetijs. Werk af met verse frambozen, gesuikerde sinaas-

appelrasp, citroenschil, verse munt en witte chocolade.