artikel

Heddeke Kees: Carpaccio Arancione

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappel-ijs sorbet   0,12 Citroen-ijs sorbet   0,11 Pepermunt-ijs   0,16 Vinaigrette van olijfolie en Balsamico azijn   0,20 Sinaasappelschijfjes   0,25 Gehakte pistachenootjes   0,15 Gehakte muntblaadjes   0,05 Grissino   0,05 Muntblaadjes heel   0,03 ——- Totaal: 1,12 Totaalprijs 1,12 Brutowinstmarge 80% Verkoopprijs 6,00 Bereidingswijze: Verdeel […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappel-ijs sorbet   0,12
Citroen-ijs sorbet   0,11
Pepermunt-ijs   0,16
Vinaigrette van olijfolie en Balsamico azijn   0,20
Sinaasappelschijfjes   0,25
Gehakte pistachenootjes   0,15
Gehakte muntblaadjes   0,05
Grissino   0,05
Muntblaadjes heel   0,03
——-
Totaal: 1,12
Totaalprijs 1,12
Brutowinstmarge 80%
Verkoopprijs 6,00

Bereidingswijze:

Verdeel de dunne schijfjes gesneden sinaasappel over het bord. Leg hiertussen

de drie bollen ijs naast elkaar. Schenk hierover een beetje vinaigrette en bestrooi

het geheel met het mengsel van gehakte pistachenootjes en muntblaadjes. Decoreer

met muntblaadjes en een grissino. Deze coupe wordt in IJssalon Kees verkocht als

SuprICE CREAM.