artikel

Hennie Wagenmakers-van der Plas: Huissen’s Momentje

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 2 bollen koffieijs   0,16 1 bol ciambellaijs   0,09 1 bol kaneelijs   0,07 Slagroom   0,30 Stoofpeertjestopping   0,05 1 stoofpeertje   0,10 Schuim   0,05 Chocolade   0,35 Mint   0,05 Likeur   0,15 ——- Totaal: 1,37 Totaalprijs 1,37 Brutowinstmarge 71% Verkoopprijs 5,00 Bereidingswijze: Garneer […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
2 bollen koffieijs   0,16
1 bol ciambellaijs   0,09
1 bol kaneelijs   0,07
Slagroom   0,30
Stoofpeertjestopping   0,05
1 stoofpeertje   0,10
Schuim   0,05
Chocolade   0,35
Mint   0,05
Likeur   0,15
——-
Totaal: 1,37
Totaalprijs 1,37
Brutowinstmarge 71%
Verkoopprijs 5,00

Bereidingswijze:

Garneer 2 bollen koffie-ijs, 1 bol ciambella-ijs en 1 bol kaneelijs op het schuim.

Top de coupe af met slagroom en stoofpeertjessaus. Garneer met 1 stoofpeertjes

en chocoladespiesjes. Zet op het bord een glaasje koffielikeur.