artikel

Janneke Broeren: Christoffel Coupe

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol koffie-ijs   0,15 1 bol hazelnoot-ijs   0,18 1 bol chocolade-ijs   0,17 hazelnootschuim   0,16 diversen   0,30   ——— Totaal: 1,46 Totaalprijs 1,46 Brutowinstmarge 74% Verkoopprijs 5,95 Bereidingswijze: Niet bekend.

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol koffie-ijs   0,15
1 bol hazelnoot-ijs   0,18
1 bol chocolade-ijs   0,17
hazelnootschuim   0,16
diversen   0,30
  ———
Totaal: 1,46
Totaalprijs 1,46
Brutowinstmarge 74%
Verkoopprijs 5,95

Bereidingswijze:

Niet bekend.