artikel

Johan Veerman: Coupe L’été

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappelsorbetijs   0,10 Chocoladeslagroomijs   0,10 Citroenslagroomijs, cassissorbet   0,17 Rozetje slagroom   0,10 Huisgemaakte kruidensiroop   0,07 Decoratie fruit   0,15 Sinaasappelpartjes   0,10 2 cc Grand Marnier   0,03 Filo koekjes   0,04       Totaal: 0,92 Totaalprijs 0,92 Brutowinstmarge 82% Verkoopprijs 5,50 Bereidingswijze: Schep […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappelsorbetijs   0,10
Chocoladeslagroomijs   0,10
Citroenslagroomijs, cassissorbet   0,17
Rozetje slagroom   0,10
Huisgemaakte kruidensiroop   0,07
Decoratie fruit   0,15
Sinaasappelpartjes   0,10
2 cc Grand Marnier   0,03
Filo koekjes   0,04
     
Totaal: 0,92
Totaalprijs 0,92
Brutowinstmarge 82%
Verkoopprijs 5,50

Bereidingswijze:

Schep de partjes sinaasappel onderin het glas en voeg de siroop toe.

Schep vervolgens het ijs onderin de coupe. Voeg fruit en slagroom toe.

Plaats chocolade en filo koekjes.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels