artikel

Johan Veerman: Coupe L’été

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappelsorbetijs   0,10 Chocoladeslagroomijs   0,10 Citroenslagroomijs, cassissorbet   0,17 Rozetje slagroom   0,10 Huisgemaakte kruidensiroop   0,07 Decoratie fruit   0,15 Sinaasappelpartjes   0,10 2 cc Grand Marnier   0,03 Filo koekjes   0,04       Totaal: 0,92 Totaalprijs 0,92 Brutowinstmarge 82% Verkoopprijs 5,50 Bereidingswijze: Schep […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappelsorbetijs   0,10
Chocoladeslagroomijs   0,10
Citroenslagroomijs, cassissorbet   0,17
Rozetje slagroom   0,10
Huisgemaakte kruidensiroop   0,07
Decoratie fruit   0,15
Sinaasappelpartjes   0,10
2 cc Grand Marnier   0,03
Filo koekjes   0,04
     
Totaal: 0,92
Totaalprijs 0,92
Brutowinstmarge 82%
Verkoopprijs 5,50

Bereidingswijze:

Schep de partjes sinaasappel onderin het glas en voeg de siroop toe.

Schep vervolgens het ijs onderin de coupe. Voeg fruit en slagroom toe.

Plaats chocolade en filo koekjes.