artikel

Jolanda Relouw: Ice Cold Fever

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Koffieijs   0,18 Roomijs   0,17 Roomijs   0,17 Slagroom   0,15 Hazelnootadvocaat en chocoladesaus   0,10 Chocolademousse   0,19 Espresso   0,12 Mokkaschuim   0,06 Chocogarnering   0,10 ——- Totaal: 1,24 Totaalprijs 1,24 Brutowinstmarge 73% Verkoopprijs 4,95 Bereidingswijze: Serveer een koude espresso met daarop een bol roomijs. […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Koffieijs   0,18
Roomijs   0,17
Roomijs   0,17
Slagroom   0,15
Hazelnootadvocaat en chocoladesaus   0,10
Chocolademousse   0,19
Espresso   0,12
Mokkaschuim   0,06
Chocogarnering   0,10
——-
Totaal: 1,24
Totaalprijs 1,24
Brutowinstmarge 73%
Verkoopprijs 4,95

Bereidingswijze:

Serveer een koude espresso met daarop een bol roomijs.

Verdeel er een laagje chocolademousse over. Bestrooi

de chocolademousse met stukjes mokkaschuim. Schep daarop

weer een bol roomijs en een bol koffieijs. Werk af met gladgestreken

slagroom en een laagje hazelnootadvocaat. Garneer met een streep

chocoladesaus en chocoladegarnering.