artikel

Jolanda Relouw: Vulcano

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappelijs   0,14 Chocolade-ijs   0,16 Yoghurt en soledo ijs   0,30 Toefje slagroom   0,15 Chocodip   0,05 Vers fruit   0,30 Chocoladeversiering   0,15 ——- Totaal: 1,25 Totaalprijs 1,25 Brutowinstmarge 73% Verkoopprijs 4,95 Bereidingswijze: Drie bollen ijs met daarover een dipchocolade saus afgewerkt met een toefje […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappelijs   0,14
Chocolade-ijs   0,16
Yoghurt en soledo ijs   0,30
Toefje slagroom   0,15
Chocodip   0,05
Vers fruit   0,30
Chocoladeversiering   0,15
——-
Totaal: 1,25
Totaalprijs 1,25
Brutowinstmarge 73%
Verkoopprijs 4,95

Bereidingswijze:

Drie bollen ijs met daarover een dipchocolade saus afgewerkt met

een toefje slagroom, vergezeld met vers fruit en een huisgemaakte

chocolade versiering.