artikel

Jonathan Saus: Grande Brunette

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol koffie-ijs   0,25 1 bol butterscotch-ijs   0,25 1 bol amaretto-ijs   0,25 3 toefjes slagroom   0,25 mokkasaus   0,10 chocoladeschaafsel   ,05 kletskopgarnering   0,15 Weespermoppenkruimels   0,10 Diverse ganrering   0,10   —– Totaal: 1,50 Totaalprijs 1,50 Brutowinstmarge 63% Verkoopprijs 4,25 Bereidingswijze: Niet […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol koffie-ijs   0,25
1 bol butterscotch-ijs   0,25
1 bol amaretto-ijs   0,25
3 toefjes slagroom   0,25
mokkasaus   0,10
chocoladeschaafsel   ,05
kletskopgarnering   0,15
Weespermoppenkruimels   0,10
Diverse ganrering   0,10
  —–
Totaal: 1,50
Totaalprijs 1,50
Brutowinstmarge 63%
Verkoopprijs 4,25

Bereidingswijze:

Niet bekend.