artikel

Kay Lomme: Montecarlo

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappelijs   0,14 Limoncello ijs en exotica ijs   0,28 Toefje slagroom   0,15 Vers fruit   0,30 Passoa likeur   0,10 Jus d’orange   0,10 Suikerwerkje   0,15 Rietjes   0,02       Totaal: 1,24 Totaalprijs 1,24 Brutowinstmarge 73% Verkoopprijs 4,95 Bereidingswijze: Schenk verse jus d’orange […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappelijs   0,14
Limoncello ijs en exotica ijs   0,28
Toefje slagroom   0,15
Vers fruit   0,30
Passoa likeur   0,10
Jus d’orange   0,10
Suikerwerkje   0,15
Rietjes   0,02
     
Totaal: 1,24
Totaalprijs 1,24
Brutowinstmarge 73%
Verkoopprijs 4,95

Bereidingswijze:

Schenk verse jus d’orange in een ijscoupe. Schep er vervolgens

de ijsbollen in. Top af met passoa. Decoreer en werk af met vers

fruit, het suikerwerkje en een toefje slagroom. Voeg op het laatst

nog wat passoa toe.