artikel

Kees Baars: Zomersoep

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappelijs   0,12 Bloedsinaasappelijs   0,13 Crème fraîche-ijs   0,18 Rabarbersoepje   0,25 Vleugje sinaasappelsprit   0,01 Sinaasappelgruis   0,01 Knetter   0,02 Pipetje   0,11 2 ml Campari   0,04 3 Sinaasappelchips   0,09 Servet   0,04 ——- Totaal: 1,00 Totaalprijs 1,00 Brutowinstmarge 78% Verkoopprijs 4,75 Bereidingswijze: […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappelijs   0,12
Bloedsinaasappelijs   0,13
Crème fraîche-ijs   0,18
Rabarbersoepje   0,25
Vleugje sinaasappelsprit   0,01
Sinaasappelgruis   0,01
Knetter   0,02
Pipetje   0,11
2 ml Campari   0,04
3 Sinaasappelchips   0,09
Servet   0,04
——-
Totaal: 1,00
Totaalprijs 1,00
Brutowinstmarge 78%
Verkoopprijs 4,75

Bereidingswijze:

Schep het rabarbersoepje op een bord, daarop een bol sinaasappelijs, een bol

bloedsinaasappelijs een bol crème fraîche-ijs. Garneer de bollen ijs met de

sinaasappelchips, het pipetje met campari en sinaasappelgruis. Strooi door het

rabarbersoepje een beetje knetter, spuit een vleugje sinaasappelparfum voor

een verrassend effect.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels