artikel

Kim Couweleers: Momento

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol koffie-ijs   0,15 1 bol vanille-ijs   0,15 1 bol mint-ijs   0,15 10 cl koffielikeur   0,10 Nougatine   0,30 Chocoladesaus   0,10 100 cl mousse   0,50 cake   0,15   —– Totaal: 1,60 Totaalprijs 1,60 Brutowinstmarge 71% Verkoopprijs 5,75 Bereidingswijze: Vul een ijscoupe […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol koffie-ijs   0,15
1 bol vanille-ijs   0,15
1 bol mint-ijs   0,15
10 cl koffielikeur   0,10
Nougatine   0,30
Chocoladesaus   0,10
100 cl mousse   0,50
cake   0,15
  —–
Totaal: 1,60
Totaalprijs 1,60
Brutowinstmarge 71%
Verkoopprijs 5,75

Bereidingswijze:

Vul een ijscoupe met chocolademousse en cake besprenkeld met

koffielikeur. Schep hierop de ijsbollen en garneer deze met chocolade

schaafsel, een toef koffiemousse en drie nougatinestrips.