artikel

Kim Couweleers: Momento

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol koffie-ijs   0,15 1 bol vanille-ijs   0,15 1 bol mint-ijs   0,15 10 cl koffielikeur   0,10 Nougatine   0,30 Chocoladesaus   0,10 100 cl mousse   0,50 cake   0,15   —– Totaal: 1,60 Totaalprijs 1,60 Brutowinstmarge 71% Verkoopprijs 5,75 Bereidingswijze: Vul een ijscoupe […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol koffie-ijs   0,15
1 bol vanille-ijs   0,15
1 bol mint-ijs   0,15
10 cl koffielikeur   0,10
Nougatine   0,30
Chocoladesaus   0,10
100 cl mousse   0,50
cake   0,15
  —–
Totaal: 1,60
Totaalprijs 1,60
Brutowinstmarge 71%
Verkoopprijs 5,75

Bereidingswijze:

Vul een ijscoupe met chocolademousse en cake besprenkeld met

koffielikeur. Schep hierop de ijsbollen en garneer deze met chocolade

schaafsel, een toef koffiemousse en drie nougatinestrips.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels