artikel

Lorènz de Groot: Koffie Coupe

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol koffieijs   0,07 1 bol zabayone-ijs   0,09 1 bol carmelijs   0,07 50 cl. slagroom   0,10 20 cl. saus   0,10 decoratie   0,50   ——— Totaal: 0,96 Totaalprijs 0,93 Brutowinstmarge 80% Verkoopprijs 4,95 Bereidingswijze: Niet bekend.

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol koffieijs   0,07
1 bol zabayone-ijs   0,09
1 bol carmelijs   0,07
50 cl. slagroom   0,10
20 cl. saus   0,10
decoratie   0,50
  ———
Totaal: 0,96
Totaalprijs 0,93
Brutowinstmarge 80%
Verkoopprijs 4,95

Bereidingswijze:

Niet bekend.