artikel

Marjo Janssen: Carmalito

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol koffie-ijs   0,20 1 bol carapino-ijs   0,16 1 bol mascarpone-koffie-ijs   0,14 1 bol whiskey-ijs   0,20 4 cl slagroom   0,17 1 cl huisgemaakte karamelsaus   0,11 mokkeschuim   0,06 chocoladewerk   0,05 decoratie   0,06 servet   0,03   —– Totaal: 0,98 Totaalprijs […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol koffie-ijs   0,20
1 bol carapino-ijs   0,16
1 bol mascarpone-koffie-ijs   0,14
1 bol whiskey-ijs   0,20
4 cl slagroom   0,17
1 cl huisgemaakte karamelsaus   0,11
mokkeschuim   0,06
chocoladewerk   0,05
decoratie   0,06
servet   0,03
  —–
Totaal: 0,98
Totaalprijs 0,98
Brutowinstmarge 78%
Verkoopprijs 4,80

Bereidingswijze:

Spuit onderin de ijscoupe een beetje slagroom. Schep hierop de

4 ijsbollen. Decoreer met karamelsaus, spuit hierop slagroom.

Garneer af met chocolade en mokkaschuim.