artikel

Marjo Janssen: Tre dolci

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappelijs   0,08 Mango-ijs   0,08 Witte chocolade & geroosterde amandel ijs   0,12 1 cl slagroom   0,04 3 cl sinaasappelsap   0,07 Sinaasappel/kumquat   0,14 15 gr. amandelkrokant   0,06 15 gr. mango compote   0,04 1 cl amaretto/karamelsaus   0,11 1 cl Grand Marnier   […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappelijs   0,08
Mango-ijs   0,08
Witte chocolade & geroosterde amandel ijs   0,12
1 cl slagroom   0,04
3 cl sinaasappelsap   0,07
Sinaasappel/kumquat   0,14
15 gr. amandelkrokant   0,06
15 gr. mango compote   0,04
1 cl amaretto/karamelsaus   0,11
1 cl Grand Marnier   0,18
Rietje   0,01
Kletskop/chocoladewerk   0,09
——-
Totaal: 1,02
Totaalprijs 1,02
Brutowinstmarge 79%
Verkoopprijs 5,25

Bereidingswijze:

Vul een kleine glaasje met 2 kleine bollen sinaasappelijs met jus d’orange,

rietje, sinaasappel. Vul 1 klein glaasjes met een kleine bol witte chocolade en

geroosterde amandelijs, gegarneerd met amandelkrokant en amaretto/karamelsaus,

slagroom en breekchocolade. Vul het laatste glaasje met mangocompote met 2 kleine

bollen mango-ijs met kumquat en een kletskop.