artikel

Pieter van der Poel: Passion for raspberry

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Sinaasappel sorbet   0,15 Framboxen sorbet   0,15 Sereh ijs, Passion cream   0,30 Rozet slagroom   0,10 Frambozen saus   0,05 Frambozen   0,15 Halve passievrucht   0,15 Cakeje   0,10 Grand Marnier trampeer likeur   0,05 2 chocolade stiks   0,05 chocolade galletje   0,05 ——- […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Sinaasappel sorbet   0,15
Framboxen sorbet   0,15
Sereh ijs, Passion cream   0,30
Rozet slagroom   0,10
Frambozen saus   0,05
Frambozen   0,15
Halve passievrucht   0,15
Cakeje   0,10
Grand Marnier trampeer likeur   0,05
2 chocolade stiks   0,05
chocolade galletje   0,05
——-
Totaal: 1,25
Totaalprijs 1,25
Brutowinstmarge 79%
Verkoopprijs 6,25

Bereidingswijze:

Schep de frambozenflip onder in het glas, plaats er een getrempeerd cakeje bovenop.

Schep er de 4 bollen ijs bovenop. Spuit er een rozetje slagroom op. Garneer met

verse frambozen, chocolade garnering en een paar stukje verse passievrucht