artikel

Pieter van der Poel: Take away Caramel coffee

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 2 bollen koffie-ijs   0,30 2 bollen caramel-ijs   0,15 1 bol vanille-ijs   0,15 1 rozet slagroom   0,15 caramelsaus   0,25 reepjes lepelbiscuit   0,15 Amandelkoekje   0,10 Plastic bakje & lepel   0,20   —– Totaal: 1,45 Totaalprijs 1,45 Brutowinstmarge 64% Verkoopprijs 4,25 Bereidingswijze: Leg […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
2 bollen koffie-ijs   0,30
2 bollen caramel-ijs   0,15
1 bol vanille-ijs   0,15
1 rozet slagroom   0,15
caramelsaus   0,25
reepjes lepelbiscuit   0,15
Amandelkoekje   0,10
Plastic bakje & lepel   0,20
  —–
Totaal: 1,45
Totaalprijs 1,45
Brutowinstmarge 64%
Verkoopprijs 4,25

Bereidingswijze:

Leg onderin het bakje een paar stukjes koekje. Schep hierop

de ijsbollen. Decoreer met de caramelsaus en een rozet slagroom.

Garneer af met reepjes lepelbiscuit en streepjes caramelsaus.