artikel

Pieter van der Poel: Take away Caramel coffee

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 2 bollen koffie-ijs   0,30 2 bollen caramel-ijs   0,15 1 bol vanille-ijs   0,15 1 rozet slagroom   0,15 caramelsaus   0,25 reepjes lepelbiscuit   0,15 Amandelkoekje   0,10 Plastic bakje & lepel   0,20   —– Totaal: 1,45 Totaalprijs 1,45 Brutowinstmarge 64% Verkoopprijs 4,25 Bereidingswijze: Leg […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
2 bollen koffie-ijs   0,30
2 bollen caramel-ijs   0,15
1 bol vanille-ijs   0,15
1 rozet slagroom   0,15
caramelsaus   0,25
reepjes lepelbiscuit   0,15
Amandelkoekje   0,10
Plastic bakje & lepel   0,20
  —–
Totaal: 1,45
Totaalprijs 1,45
Brutowinstmarge 64%
Verkoopprijs 4,25

Bereidingswijze:

Leg onderin het bakje een paar stukjes koekje. Schep hierop

de ijsbollen. Decoreer met de caramelsaus en een rozet slagroom.

Garneer af met reepjes lepelbiscuit en streepjes caramelsaus.

Reageer op dit artikel