artikel

Ricardo Zinnemers: Coppa Choco-arancia

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol chocoarancia   0,14 1 bol koffie-ijs   0,14 1 bol witte truffelijs   0,15 1 bol bruine truffelijs   0,15 35 gram slagroom   0,12 25 cl. Cointreausaus   0,23 2 slagroomtruffel wit en bruin   0,50 1 chocolade koffieboon   0,03 1 ducatowafel met logo […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol chocoarancia   0,14
1 bol koffie-ijs   0,14
1 bol witte truffelijs   0,15
1 bol bruine truffelijs   0,15
35 gram slagroom   0,12
25 cl. Cointreausaus   0,23
2 slagroomtruffel wit en bruin   0,50
1 chocolade koffieboon   0,03
1 ducatowafel met logo   0,02
1 chocodecoratie   0,08
  ——-
Totaal: 1,56
Totaalprijs 1,56
Brutowinstmarge 70%
Verkoopprijs 5,50

Bereidingswijze:

Schep op een plat picassobrod van links onder naar boven 1 bol koffie-ijs,

1 bol bruin truffelijs, 1 bol witte truffelijs, en 1 bol chocoarancia. Spuit op

de rechterkant van het bord een toef slagroom met daarnaast chocoladecointreasaus.

Garneer op het koffie-ijs de chocoboon met chocodecoratie. Zet op het bruine

truffelijs een bruine truffel en op het witte truffelijs een witte truffel. Garneer

het chocoarancia-ijs met een chocodecoratie en de ducatowafel met logo.