artikel

Theo van Wamel: Cool Coffee Temptation (CCT)

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol koffie-ijs   0,15 1 bol Baileys-ijs   0,15 1 bol Amaretto   0,15 50 cl. slagroom   0,25 25 cl. Baileys   0,25 15 gr. koffieboontjes   0,20 beker   0,25   ——— Totaal: 1,40 Totaalprijs 1,40 Brutowinstmarge 70% Verkoopprijs 4,95 Bereidingswijze: Niet bekend.

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol koffie-ijs   0,15
1 bol Baileys-ijs   0,15
1 bol Amaretto   0,15
50 cl. slagroom   0,25
25 cl. Baileys   0,25
15 gr. koffieboontjes   0,20
beker   0,25
  ———
Totaal: 1,40
Totaalprijs 1,40
Brutowinstmarge 70%
Verkoopprijs 4,95

Bereidingswijze:

Niet bekend.