artikel

Tom Vaessen: Troffana

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol koffie-ijs   0,18 1 bol vanille-ijs   0,18 1 rozetje slagroom   0,10 Mango puree   0,10 Mascarpone met sinaasappel/pistachenootjes   0,27 Baileys   0,12 Garnering   0,30 ——— Totaal: 1,25 Totaalprijs 1,25 Brutowinstmarge 73% Verkoopprijs 4,95 Bereidingswijze: Trio van ijs; bol koffie-ijs met mangopuree, bol […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol koffie-ijs   0,18
1 bol vanille-ijs   0,18
1 rozetje slagroom   0,10
Mango puree   0,10
Mascarpone met sinaasappel/pistachenootjes   0,27
Baileys   0,12
Garnering   0,30
———
Totaal: 1,25
Totaalprijs 1,25
Brutowinstmarge 73%
Verkoopprijs 4,95

Bereidingswijze:

Trio van ijs; bol koffie-ijs met mangopuree, bol vanille-ijs met

scheutje baileys en rozetje slagroom, rozet mascarpone met

pistache/sinaasappelvulling. Garneer het geheel af.