artikel

Eco-heater

Horeca

Een ‘groene’ terrastafel met geïntegreerde infraroodverwarming. De horecaondernemer die de Mensa Heating aanschaft, slaat twee vliegen in één klap: een zitplaats én verwarming op zijn terras. In de tafelpoot is een 400 Watt infrarood verwarmingselement met bewegingssensoren gemonteerd.

Eco-heater

De heater verwarmt alleen het lichaam en niet de omringende lucht. Hij gebruikt alleen energie als er mensen aan tafel zitten. En schakelt automatisch uit na drie minuten als de gasten vertrokken zijn. Geen gedoe met gasflessen, maar een plug & play-terrasmeubel. Het ontwerp is Deens, de productie vindt plaats in China.

Volgens Pim Polman van distributeur Ki China Sources is er geen gevaar voor verbranding van de huid. ,,De verwarming is afgeschermd met een rooster; bovendien is 400 Watt niet zo’n hoog vermogen.’’ De tafelbladen zijn er in fiberglas, laminaat of steen; ook eigen tafelbladen zijn toe te passen. Prijs: €499,-per stuk.

www.mensaheating.com

Reageer op dit artikel