artikel

Prijswinnaar

Horeca

Extra Vert presenteert een lijn terrasmeubilair van Massproductions uit Zweden. Een strakke, sobere lijn stoelen, ligstoelen en tafels. De serie Tio won in 2010 de Golden Chair Award in Zweden, en was tevens winnaar van de Sidney Furniture Fair in Australië.

Prijswinnaar

Het terras- dan wel tuinmeubilair is gemaakt van verzinkt staal, en is vervolgens gepoedercoat in een kleur. Kleuren zijn: bordeauxrood, cedergroen, wit, zwart, zalmroze, pistache, muisgrijs en turquoise. De stoelen zijn stapelbaar en volgens Machiel Vlieland van Extra Vert gegarandeerd roestbestendig, dus geschikt voor buiten. Bijpassende rug- en zitkussens zijn leverbaar.

Behalve bij het National Museum in Stockholm is Tio te vinden op het terras van het museumrestaurant bij het Petit Palais in Parijs. Vanaf februari is het beschikbaar voor de vaderlandse horeca. ,,Tio is een exclusieve lijn met een onderscheidende vormgeving die past in een trendy ambiance’’, zegt Machiel Vlieland. ,,Er is zeker een markt voor; ik heb al eerder horecazaken in Amsterdam ingericht met terrasmeubilair van deze prijsklasse.’’

www.extravert.nl; www.massproductions.se

Reageer op dit artikel