artikel

Robuust

Horeca

Nieuw bij Terras Totaal Concept: een verstelbaar windscherm met een degelijke, robuuste, onderhoudsarme constructie, die van een hoogte van 110 cm tot 220 cm kan worden versteld. Te bedienen met de hand met behulp van een zwengel, of elektrisch met schakelaar of met afstandsbediening.

Robuust

Dankzij de stevige tandriemaandrijving zijn contragewichten niet nodig en heeft de gast onbelemmerd zicht op het terras. De standaard breedte is 100 cm, 150 cm of 200 cm. Afwijkende maten op aanvraag. Het verstelbare windscherm is te combineren met de standaard vaste windschermen van Terras Totaal Concept. Het is een Nederlands product, dat in eigen huis in Best wordt gemaakt. Directeur/eigenaar is Ewald Metselaar. Voor een strak en overzichtelijk terras is uniformiteit een pre, vindt hij. ,,De kleuren van de profielen stemmen we door middel van een poedercoating af op die van de parasolframes en de omkasting van de zonneschermen. Het is extra werk voor ons, maar mensen geven veel geld uit aan een terras. En dan mag je ook best extra service geven. Maar een en ander is natuurlijk wel afhankelijk van de deal.’’ Het concept kan ook bij bestaande terrasmaterialen, mits RAL-kleuren zijn gebruikt.

www.terrastotaalconcept.nl

Reageer op dit artikel