artikel

Trendy karakter

Horeca

Voor het eenvoudig opzetten van een loungeterras, al dan niet tijdelijk, is de Quadrat by Vondom erg geschikt. Een nieuwe modulaire serie vierkante kunststof delen in vier verschillende maten biedt vele mogelijkheden.

Trendy karakter

Zitjes, loungebedden, bijzettafels, accessoires als glasplaten voor op de tafels, maar ook comfortabele weerbestendige kussens van kunstleer maken het allemaal mogelijk.

De ‘blokken’ zijn leverbaar in zeven verschillende kleuren. Led-verlichting in de items, zowel wit als in kleur, geven het geheel een trendy karakter en eigentijdse uitstraling. Prijs: vanaf €530,- per module, inclusief kussen. Van hetzelfde materiaal is een bar leverbaar. Ideaal voor strandtenten en terrasfeesten. De bar is namelijk licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te plaatsen. De led-verlichting komt uiteraard vooral ’s avonds tot z’n recht.

Producent Vondom komt uit Valencia, Spanje. Het merk werkt uitsluitend met Spaanse ontwerpers. Een andere serie heet Acero, mooi en innovatief lounge- en terrasmeubilair. Importeur voor Nederland is Jaap Schiphorst van Strak Design en House of Wellness. ,,Quadrat by Vondom sluit goed aan op onze eigen collecties.’’

www.vondom.com; www.strak.info; www.houseofwellness.nl

Reageer op dit artikel