artikel

Zelf theemelanges maken

Horeca

Experimenteer met thee. Maak persoonlijke theemelanges en ontdek nieuwe, span-nende smaken en aroma’s. Om uw eigen “huisthee” samen te stellen hoeft u geen deskundige te zijn, alleen fantasierijk. Wij helpen u op weg met een aantal simpele suggesties.

Zelf theemelanges maken

Om u op weg te helpen geeft de redactie van Misset Horeca een aantal simpele suggesties. Let u er wel op dat als u gedroogde ingrediënten gebruikt, u de hoeveelheden moet halveren. Melanges van gedroogde thee blijven twaalf maanden goed als ze in een luchtdichte bus en onder de juiste omstandigheden worden bewaard. Altijd handig dus om een voorraad ‘huisthee” te maken.

Zomerthee

Ontspanner

Kom uit die dip

Winterthee

Zuiveraar

Weerstandsverhoger

Anti-katerthee

Reageer op dit artikel