artikel

100 jaar Maison Van den Boer – De Inleiding

Horeca

De Inleiding had ook De Aanleiding kunnen heten. Dé aanleiding voor een apart dossier Maison Van den Boer is het 100-jarig bestaan van ’s lands grootste cateraar op party- en eventgebied. Op 1 september (1-9-06!) viert Van den Boer het eeuwfeest in het Concertgebouw in Amsterdam.

100 jaar Maison Van den Boer – De Inleiding

In de navolgende hoofdstukken kunt u lezen over het ontstaan van het bedrijf in Veghel, over de bijbehorende cijfers, de locaties en evenementen die gecaterd worden, informatie over de festiviteiten en de meest recente initiatieven die ‘Maison’ onder leiding van directeur Noud van den Boer ontwikkelde. Veel kijk- en leesplezier. En Maison Van den Boer namens de redactie van Misset Catering, van harte proficiat met deze gigantische mijpaal!

Reageer op dit artikel