artikel

100 jaar Maison Van den Boer – De Viering

Horeca

Maison Van den Boer zou Maison Van den Boer niet zijn als het het 100-jarig bestaan niet groots en exclusief zou aanpakken. Van Bollinger jubileumchampagne tot kerkmis en van voetbalmatch tot eeuwfeest.

100 jaar Maison Van den Boer – De Viering

Evenementenprogramma:

-Donderdag 6 april: presentatie Bollinger jubileumchampagne

Met een haal van de sabel werd 6 april de eerste fles jubileumchampagne ontkurkt. Daarmee werd het officiële startsein gegeven voor de feestelijkheden rondom het 100-jarig jubileum. De verzorging van deze bijzondere gelegenheid was in handen van traiteur décorateur Gertjan van der Hoest. Een uitgelezen mogelijkheid om het zusterbedrijf La Renaissance eens op de voorgrond te laten treden. De eerste bijeenkomst vond plaats in kleine, huiselijke kring en wel in het fraaie woonhuis van de bekende Nederlandse binnenhuisarchitect Piet Boon in Oostzaan.

Met champagnehuis Bollinger is een unieke samenwerking aangegaan. Op de achterzijde van de Champagne Brut Special Cuvée is een speciaal Maison van den Boer etiket ontworpen en aangebracht. Bollinger deed dit voorheen alleen bij het huwelijk van prins Charles en Lady Di en het staatsbezoek van Charles de Gaulle aan de Verenigde Staten.

De tekst luidt: ‘Ter gelegenheid van 100 jaar Maison van den Boer presenteert Bollinger de jubileumchampagne. Krachten zijn gebundeld en visie gedeeld. Samen bouwen aan een onvergetelijke gebeurtenis. Een ervaring waarbij kwaliteit, perfectie, stijl en beleving de smaak bepalen. Champagne… Altijd een feest!’

Er is een bijzondere geschenkverpakking ontwikkeld (fles en twee speciale glazen). Ook wordt de jubileumchampagne geschonken op feestelijke gelegenheden in 2006. Het is ook de huischampagne die verkocht wordt aan relaties.

-Donderdag 24 augustus: voetbalduel Lucky Ajax-Blauw-Geel Veghel

Lucky Ajax bestaat uit oud spelers en veteranen van Ajax Amsterdam (o.l.v. Sjaak Swart). Met de wedstrijd tegen de (andere) plaatselijke trots, Blauw-Geel, wil Maison Van den Boer de inwoners van de gemeente Veghel, medewerkers en andere belangstellenden trakteren op een echt publieksevenement. De entree-opbrengst wordt gebruikt voor de aanleg van nieuwe verlichting op sportpark Prins Willem Alexander.

-Zondag 27 augustus: Open Dag Centraal Service Centrum Veghel

Wat gebeurt er achter de schermen? Wat komt er allemaal bij kijken om een groot diner of personeelsfeest te organiseren? De deuren worden wijd open gezet om geïnteresseerden letterlijk een kijkje in de keuken te komen nemen. Leden van alle verenigingen in Veghel en familieleden van de medewerkers zijn uitgenodigd voor een rondleiding door het hoofdkantoor, het magazijn, de wasserij en natuurlijk de keuken.

– Vrijdag 1 september: Officiële feestelijkheden 100-jarig jubileum (The main event)

Op 1-9-’06 (!) worden de officiële feestelijkheden samen met relaties, opdrachtgevers, partners en leveranciers gevierd in het Concertgebouw in Amsterdam. Inclusief zaalprogramma en daarna de opening van de delicatessenwinkel A Maison in Amsterdam. Het is in samenwerking met het bekende bedrijf “Concrete Architects” ontwikkeld.

De belangrijkste boodschap deze dag: “Nog net zo lekker als vroeger”! Dit wordt het 3D visitekaartje van Maison van den Boer. Dé jubileumdag wordt afgesloten met een after-party.

-Oktober 2006: Heilige Mis

Ter nagedachtenis aan de voorvaderen van de familie Van den Boer wordt een bijzondere Heilige Mis gehouden in de Lambertuskerk te Veghel.

Zaterdag 23 december: Personeelsfeest

Ter afsluiting van het feestjaar wordt op het personeel van Maison van den Boer uitgenodigd voor een spetterend personeelsfeest. In de Beurs van Berlage te Amsterdam zal een enorm kerstdiner worden geserveerd en gaat de party nog door tot in de late uurtjes.

Reageer op dit artikel