artikel

14-16 januari:<BR>Vakbeurs Facilitair

Horeca

De elfde editie van de vakbeurs Facilitair in Nederland vindt plaats op 14, 15 en 16 januari 2009 in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De vakbeurs is op woensdag en donderdag geopend van 10.00 tot 19.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

14-16 januari:<BR>Vakbeurs Facilitair

Vakbeurs Facilitair is dé ontmoetingsplaats voor facilitair verantwoordelijken en leveranciers van facilitaire producten en diensten. Van meubilair tot snoepautomaat en van beveiliging tot rookcabine, kennis over een breed scala producten en diensten wordt van facilitaire professionals verwacht. Op Facilitair presenteren bedrijven de meest uiteenlopende facilitaire producten en diensten. Houdt u zich bezig met facilitaire zaken, dan mag u dit vakevenement niet missen!

Voor alle sectoren

Zowel in het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven als bij de overheid is er behoefte aan een groot aantal facilitaire zaken. Naast algemene ook specifieke zoals linnengoed, schoolmeubilair, medicijnkoelkasten et cetera. Net als voorgaande jaren zal de beursvloer daarom ook dit jaar worden gevormd door OnderwijsFacilitair, BedrijfFacilitair, OverheidFacilitair en ZorgFacilitair.

Meer informatie: www.facilitair.net

Reageer op dit artikel