artikel

15 Jaar Snackkoerier!

Horeca

Snackkoerier jubileert. Vrijdag 12 april vierden de redactieleden dit feest met een speciale taart. Hoofdredacteur Eric Klop (tweede van rechts) luidde het dubbeldikke jubileumnummer feestelijk in met een dankwoord aan alle medewerkers.

15 Jaar Snackkoerier!

Op 15 april is het op de kop af vijftien jaar geleden dat het eerste nummer van de vakkrant voor alle verkopers van snacks, frites, ijs en belegde broodjes verscheen. Daarom presenteren we u naast de ‘gewone’ uitgave een dubbeldikke jubileumbijlage.

In deze feestelijke editie wordt zowel teruggeblikt als vooruitgekeken. Zo kunt u zien hoe de fastfoodsector zich de afgelopen vijftien jaar heeft ontwikkeld, terwijl ondernemers, columnisten, oud-hoofdredacteuren en andere professionals uit de branche hun licht laten schijnen op de toekomst.

Reageer op dit artikel