artikel

5 en 6 november 2008<BR>Kruidenier Foodbeurs

Horeca

De Kruidenier Foodbeurs is een jaarlijks terugkerend inspirerend en smaakvol treffen voor professionals uit hotels, restaurants, catering en institutionele sector. Alles wat er speelt op ‘food’-gebied is op 6 en 7 november a.s. te ervaren in het Euretco Expo Center in Houten.

5 en 6 november 2008<BR>Kruidenier Foodbeurs

Voor het eerst is er nu ook een duurzaam&biologisch paviljoen ingericht op de beurs. Het paviljoen komt tot stand in een samenwerking tussen Kruidenier Foodservices en stichting La Passione (de publiekprivate stichting uit de Noordelijke provincies, die zich actief bezighoudt met het in volumemarkten brengen van biologische voedingsmiddelen). Deze stichting speelt in organiserende en uitvoerende zin een belangrijke rol bij het initiatief.

Beurs openingstijden: 6 en 7 november van 13.00 – 21.00

Meer informatie over het La Passione paviljoen is te verkrijgen bij La Passione: Grietien Fortuin (062) 2416919 of per e-mail: gfortuin@fieldfoodfarmers.nl

Reageer op dit artikel