artikel

Aan de slag

Horeca

Vanaf deze week kunt op Snackkoerier.nl de column van de nieuwe hoofdredacteur Peter Garstenveld lezen. Ook bestaat de mogelijkheid om direct te reageren op de columns.

Aan de slag

Dat fastfood profiteert van de crisis, daar kan ik me wel iets bij voorstellen. Je stapt met een geslonken portemonnee nu eenmaal gemakkelijker de snackbar in dan een restaurant.

Inhoudelijke veranderingen binnen de branche komen voort uit de consument – die wil gezondere voeding voor zichzelf en zijn kinderen – én uit de overheid, die wil dat de consument en zijn kinderen gezonder gaan eten. Dus dat zal ook gebeuren. Maar hoe en met welke snelheid?

Allemaal prachtige ontwikkelingen. Neemt niet weg dat het bakje frites, de frikandel en de kroket fier overeind blijven. Tussen die twee uitersten die niet altijd samenvallen (gezond en toch gemakkelijk en lekker) zal Snackkoerier zijn weg blijven zoeken, ook dit jaar en met de nieuwe hoofdredacteur. Het zal tot aanpassingen leiden. U zult ze waarschijnlijk niet eens opmerken, zo geleidelijk zal het gaan.

Uiteindelijk willen we maar één ding. Het beste vakblad voor u blijven maken. We gaan aan de slag.

Peter Garstenveld, hoofdredacteur Snackkoerier

peter.garstenveld@reedbusiness.nl

Andere columns van Peter Garstenveld:

Reageer op dit artikel