artikel

Aandacht voor de kleine gast

Horeca

Aandacht voor de kinderen aan tafel is niet alleen voor die kleine gasten leuk, maar wordt ook door hun volwassen begeleiders zeer op prijs gesteld. Als de kinderen zich goed vermaken, hebben de ouders immers ook rust.Neem papieren koksmutsen en schrijf daar, als de kinderen binnenkomen, met een viltstift hun naam op. Als u het erg netjes wilt doen gebruikt u daarvoor een lettersjabloon

Aandacht voor de kleine gast

Geef de kinderen bovendien een leuke plastic beker, gevuld met spekkies (niet te veel, want dat bevordert de eetlust niet) en kleurpotloden. Maak er een stijlvol pakketje van. Een kleurplaat maakt het verrassingspakket compleet.

Om de kinderen aan te moedigen zou u bij inlevering van de ingekleurde plaat nog een verrassing in het vooruitzicht kunnen stellen. Of reserveer een wand in het restaurant en maak daar een expositie van door kinderen bewerkte kleurplaten.

Reageer op dit artikel