artikel

Aangekleed glaasje wijn

Horeca

Etagères. Je ziet ze niet zo heel erg vaak meer. En als ze gebruikt worden, dan is het vrijwel altijd voor bonbons en koekjes. Maar waarom zou je een etagère niet ook voor andere dingen gebruiken? Voor een complete lunch bijvoorbeeld, of voor een borrelgarnituur. Gasten vinden het heerlijk om uit een overvloed van keuzes te snoepen en zijn vaak bereid om daar iets meer voor te betalen.

Aangekleed glaasje wijn

Of serveer eens een ‘aangekleed glaasje wijn’, bestaande uit een etagère met twee glazen wijn en allerlei snoeperijtjes, zoals gedroogde tomaatjes, olijven, brood met paté en oude kaas. En leg er in plaats van gewone servetten een geblokte theedoek op. Een presentatie om van te smullen, met als bijkomend voordeel dat je maar een keer hoeft te lopen omdat je de hele handel ineens op tafel kunt zetten.

Reageer op dit artikel