artikel

Aantrekkelijke snacks voor studenten

Horeca

Tijd om te koken hebben nieuwbakken studenten in deze dagen meestal niet. Onderscheid u van andere snackaanbieders met een hamburger die net iets anders is of een betaalbaar menu.

Aantrekkelijke snacks voor studenten

Verrassende hamburgers
Een goede ondergrond vormt een hamburger met een kleine omelet en remouladesaus. Of een hamburger met plakjes ontbijtspek, paprika en tomatenmayonaise. ‘Alles over …Snacks en Frites’ geeft u meer hamburgerrecepten en toont u de Top 25 van de meest verkochte snacks.

Hamburgerrecepten

Betaalbare snackmenu’s
Stel gevarieerde en betaalbare snackmenu’s samen. Menu’s zijn ook nog eens winstgevend en verhogen de omzet, omdat u meer verkoopt dan frites met eventueel een snack. Voor een goede combinatie komen ze terug!

Reageer op dit artikel