artikel

Aceto balsamico: zoetzure smaakmaker

Horeca

Aceto balsamico is een hype in de horecakeuken. De uit Italië afkomstige azijn op basis van most geeft voorgerechten en desserts een zoetzure dimensie. Er zijn veel aceto’s en afgeleiden op de markt. Stem uw keuze af op het moment van gebruik. Garry de Boer, culinair adviseur, maakte voor Misset Horeca twee recepten waarin aceto balsamico een hoofdrol speelt.

Aceto balsamico: zoetzure smaakmaker

Garry de Boer is culinair adviseur bij Hanos Nederland. Zoals zijn functienaam al aangeeft, voorziet hij klanten van de horecagroothandel van culinaire adviezen, die variëren van het samenstellen van een menukaart tot het ontwikkelen van gerechten in samenspraak met chefs.
Voor Misset Horeca maakte De Boer twee recepten, waarin aceto balsamico een hoofdrol speelt. Carpaccio met pudding van parmezaanse kaas

Vruchtencarpaccio met boomgaardfruit

Meer informatie over Aceto Balsamico? Lees dan het hele verhaal in Misset Horeca. Geen abo? Regel dat dan direct hier een abonnement.

Reageer op dit artikel