artikel

Albron

Horeca

De spierballen die de cateringdames hier laten zien komen overeen met de powerrr van de opdrachtgever. Sabic Innovative Plastics is namelijk een zogeheten volcontinue bedrijf, er wordt iedere week 24 uur per dag gewerkt. Ofwel: 24/7.

Albron

Cateraar: Albron (<a href=”http://www.albron.nl”>www.albron.nl</a>)
Opdrachtgever: Sabi Innovative Plastics (<a href=”http://www.sabic.nl”>www.sabic.nl</a>)
Locatie: Plasticslaan 1, Bergen op Zoom
Cateringmanager: Bart Kuijpers
Aantal medewerkers: 27 (12 parttime)
Contract: Aanneemsom
Omzet: 1,5 miljoen euro
Aantal gasten: 800 (lunch), 200 (ontbijt), 150 (diner)
Gemiddelde besteding: €2,93
Openingstijden restaurant: 24 uur per dag

De spierballen die de cateringdames hier laten zien komen overeen met de powerrr van de opdrachtgever. Sabic Innovative Plastics is namelijk een zogeheten volcontinue bedrijf, er wordt iedere week 24 uur per dag gewerkt. Ofwel: 24/7. Dat vergt wat van de cateraar, in dit geval Albron. Die houdt een speciale Brasserie 24 uur per dag open. Hier worden alle producten bereid en indien nodig verpakt.

» Bekijk hier een fotoreportage

‘Het management van Sabic wil iedereen gezond en lekker voedsel aanbieden, of je nu om 12 uur ’s middags iets eet of om 8 uur ’s avonds. Sabic heeft in Albron de perfecte partner gevonden om dit voor haar medewerkers mogelijk te maken, door middel van een unieke opzet. Met behulp van 53 trommelautomaten, het Meal Deal concept en een nieuwe Brasserie kan iedere medewerker 24 uur per dag een gezonde en smaakvolle maaltijd nuttigen’, meldt facilitymanager Charlotte Manning.

Eh, Meal Deal? ‘Een maaltijdservice op het terrein (90 hectare) waar medewerkers de maaltijden kunnen afhalen, of op locatie worden bezorgd. Een unieke formule in Nederland!’, aldus Manning. ‘Een belangrijk aspect is dat er bij ons medewerkers van vele verschillende nationaliteiten werken. Het aanbod van Albron past bij alle onderdelen.’

Albron’s locatiemanager Bart Kuijpers: ‘Het is een schitterende uitdaging om hier verrassend te blijven.’

Reageer op dit artikel