artikel

Alles moet bevochten worden

Horeca

Alles moet bevochten worden

Alles moet bevochten worden

portret van Camille Oostwegel

Alles moet bevochten worden, geschreven door Rosalie Sprooten en John Hoenen, is niet alleen een portret van Camille Oostwegel, maar vertelt ook de weg, of liever de “strijd” die door Camille Oostwegel werd gevoerd om zijn dromen en ambities waar te maken.

224 pagina’s, paperback, 16 x 21 cm.

Prijs : € 24,95

Alles moet bevochten worden geeft ook inzicht in de wijze waarop Camille Oostwegel in de wereld staat, zijn drijfveren en zijn “methodologie” als mens én als ondernemer.

Camille Oostwegel is ondernemer, gastheer op het allerhoogste niveau, kasteelheer en beschermer van het culturele erfgoed. Hij is schepper, restaurateur, visionair en vernieuwer, hij is Limburger en ambassadeur van Limburg.

Alles moet bevochten worden, waarin de geschiedenis van alle kastelen uitgebreid wordt beschreven, is geïllustreerd met prachtige foto’s van fotograaf Chris van Koeverden, en beeldmateriaal uit het persoonlijke archief. Een fraai uitgevoerd boek over een uniek en veelzijdig man. Net als Camille Oostwegel zelf, wil het boek een inspiratiebron zijn. Voor vakgenoten, zoals ondernemers in het algemeen, horecaondernemers in het bijzonder en studenten. Maar ook voor de gasten van de ChateauHotels & -Restaurants, Limburgers en niet-Limburgers die van Limburg houden, cultuurliefhebbers in het algemeen en kasteelliefhebbers in het bijzonder.

Bestellen>>>

Lees recensie>>>

Reageer op dit artikel