artikel

Angela Wetzel

Horeca

Een medewerkster die van bijna al haar gasten weet hoeveel kinderen zij hebben en waarheen hun vakanties voeren. Dat is Angela Wetzel, werkzaam bij Stork in Elsloo. Angela kent haar bezoekers en is oprecht in hen geïnteresseerd. Voor een aantal van deze bezoekers is Angela dan ook dé praatpaal als het gaat om persoonlijke of […]

Angela Wetzel

Een medewerkster die van bijna al haar gasten weet hoeveel kinderen zij hebben en waarheen hun vakanties voeren. Dat is Angela Wetzel, werkzaam bij Stork in Elsloo. Angela kent haar bezoekers en is oprecht in hen geïnteresseerd. Voor een aantal van deze bezoekers is Angela dan ook dé praatpaal als het gaat om persoonlijke of zakelijke aangelegenheden. Discretie staat hierbij hoog in haar vaandel.Om de sfeer in het bedrijfsrestaurant te verhogen, haalt ze regelmatig haar eigen huis overhoop op zoek naar decoraties. Bijzondere gelegenheden en feestjes worden dan ook echt bijzonder als Angela zich er mee bemoeit.

Dat zulke gelegenheden haar af en toe wat van haar vrije tijd kosten, vindt ze geen enkel probleem.Volgens haar collega’s weet Angela bij haar gasten het gevoel op te wekken dat ze even heel ver weg zijn van de werkplek, terwijl ze feitelijk slechts een paar meter en misschien maar een half uurtje bij hun bureau vandaan zijn. Stress is een woord dat in het leven van Angela Wetzel eigenlijk niet voorkomt. Of er nou plotseling en onaangekondigd een groep van vijftig bezoekers in het restaurant opduikt of er moet op stel en sprong een kamerlunch geregeld worden, Angela organiseert het allemaal met een oprechte smile.

Reageer op dit artikel