artikel

Appèl: ‘Jij bent het hart

Horeca

José Snijders van Appèl meldt het volgende:

Appèl: ‘Jij bent het hart

‘Al vanaf het begin besteedt Appèl veel aandacht aan deze dag, de medewerkers worden echt in het zonnetje gezet. De activiteiten verschillen per jaar. Dit jaar krijgen alle medewerkers een zelf ontworpen kaart met als thema jij bent het hart van de catering (zie afbeelding). In deze kaart bevindt zich nog een mooie sleutelhanger in de vorm van een hart. Daarnaast trakteert Appèl haar medewerkers op alle locaties op een heerlijke taart. Maar wij hebben bijv. ook wel eens voor een aantal medewerkers een VIP lunch verzorgd in restaurant PuntNL. We kunnen allerlei leuke ideeën bedenken voor een andere invulling echter zijn er praktische bezwaren om dat uit te voeren. Maar de branchevereniging Veneca biedt de cateraars voldoende ruimte voor een eigen invulling van deze dag.’

Reageer op dit artikel