artikel

Arjan van Dijk Groep, Oosterhout

Horeca

Okay, nog een keer en dan houden we er over op. Het komt niet vaak voor dat de twee directeuren van de Arjan van Dijk Groep samen lachend op een foto staan. Nu ook niet, al lacht er tenminste één van de twee, Roland Ernst (links). ,,En dat Jos (Peeters) niet lacht? Tja, vind je het gek hij is directeur financiën haha’’, schatert Ernst het uit.

Arjan van Dijk Groep, Oosterhout

Sinds: 1976
Internet: <a href=”http://www.arjanvandijk.nl”>www.arjanvandijk.nl</a>
Directie: Ronald Ernst en Jos Peeters
Omzet: 21 miljoen euro
Bijzonderheden: Die 21 miljoen euro is de omzet van eventcatering. De AvD Groep verdient haar geld (totale omzet bijna 35 miljoen euro) niet alleen met f&b, want ook: creatie & ontwikkeling, entertainmentbureau, sfeer & decor en eigen locaties. Oftewel: een zogeheten fullservice bureau.

Okay, nog een keer en dan houden we er over op. Het komt niet vaak voor dat de twee directeuren van de Arjan van Dijk Groep samen lachend op een foto staan. Nu ook niet, al lacht er tenminste één van de twee, Roland Ernst (links). ,,En dat Jos (Peeters) niet lacht? Tja, vind je het gek hij is directeur financiën haha’’, schatert Ernst het uit. Het tekent de ontspannen sfeer binnen de Arjan van Dijk Groep. En Peeters mag dan soms wat zuinigjes kijken, dat werpt zichtbaar vruchten af. Volgens Ernst verbetert het bedrijf de laatste jaren telkens flink haar cijfers. Zonder overigens te zeggen dat ze het bij de AvD groep zuinigjes doen. Het bedrijf staat in de markt vooral bekend om innovatieve concepten en weelderige decoratie. Op culinair gebied zorgen enkele topkoks voor mooie en eerlijke creaties.

» Bekijk hier een fotoreportage

Dat werd ook nog eens benadrukt in de tweede ronde van de strijd om de Awards. De offerte voor het (fictieve) feest rond de Awards blonk uit in: vernieuwing, duidelijkheid, vormgeving en culinaire durf. Er volgen nog beoordelingen voor een representatieve partij en het bezoek aan het bedrijf inclusief gesprek met de directie. Hoewel de jury serieus van aard is, zal er vast een lach op het gezicht van de directie komen.

* De organisatie benadrukt dat de finaleplaats van de Arjan van Dijk Groep los staat van de betrokkenheid van Arjan van Dijk als jurylid. Die richtte in 1976 het bedrijf op, maar verkocht het 12 jaar geleden. De huidige directeur/eigenaren verkozen om de bedrijfsnaam, vanwege de enorme naamsbekendheid, te behouden. De organisatie wil benadrukken dat er geen banden zijn tussen oprichter en het bedrijf anno nu. Een mogelijk ‘conflict of interest’ zal te allen tijde vermeden worden.

Reageer op dit artikel