artikel

Art of beautify

Horeca

Zelf ervaren hoe het voelt een ‘piece of paint’ te dragen. Deze Nanda Art Special wordt samen met het aanwezige publiek of gasten ten uitvoer gebracht.

Art of beautify

Met tattoo, make-up en facepainting zorgt Nanda Art Specials ervoor dat uw feest of evenement een verrassend persoonlijk karakter krijgt. De gasten kunnen zichzelf laten painten. Het is altijd weer een spannend en opwindend moment als de eerste gast die stap waagt. Maar als er één schaap over de dam is, volgen er meer.

Binnen de kortste tijd lopen er mannen rond met prachtige tattoos en worden de dames één voor één omgetoverd in een ‘queen for tonight’. En als ze weer thuis zijn hebben ze iets om over te praten en iets om te laten zien.U kunt bij Nanda’s Art of Beautify, afhankelijk van uw budget en de aard van uw gasten, kiezen uit tal van mogelijkheden: tattoos, kleine beschilderingen, henna tattoos, make-up, facepainting en -decoraties, nageldecoraties, hairstyling, haarextensies, haarvlechtjes, haarkoordjes, kindergrime, kinderhaarwerk.Voor informatie en boekingen: Nanda Art-Specials, Lange Steigerstraat 10, 5301 CG Zaltbommel. Tel. (0418) 51 59 59, fax (0418) 51 60 95.

Reageer op dit artikel