artikel

ATAG/Restaurant Uffie’s

Horeca

Vakkundigheid van de medewerkers’, één van de criteria bij de beoordeling van de cateraars. De werknemers van ATAG in Duiven hebben het cateringteam hoog zitten, want hun vakkundigheid wordt beloond met een 8,5.

ATAG/Restaurant Uffie’s

Cateraar: Eigen beheer (restaurant Uffie’s)
Opdrachtgever: ATAG (<a href=”http://www.atag.nl”>www.atag.nl</a>)
Locatie: Impact 83, Duiven
Cateringmanager: Mark van Uffelen
Aantal medewerkers: 5 (1 parttime)
Contract:
Omzet: 90.000 – 100.000 euro
Aantal gasten: 150
Gemiddelde besteding: €2,30
Openingstijden restaurant: 7.30 – 17.00 uur

Vakkundigheid van de medewerkers’, één van de criteria bij de beoordeling van de cateraars. De werknemers van ATAG in Duiven hebben het cateringteam hoog zitten, want hun vakkundigheid wordt beloond met een 8,5. Niet gek als men weet dat Mark van Uffelen het team leidt. Van Uffelen (vandaar Uffie’s als naam van het restaurant) is meer dan bovenmatig geïnteresseerd in de magie van de kookkunst. Regelmatig goochelt de voormalige horecakok met ingrediënten en maakt zo iets klaar dat niet in een hokje (lees: menucyclus) gestopt kan worden. Van Uffelen hanteert dan ook geen menucyclus.

» Bekijk hier een fotoreportage

De opdrachtgever heeft de catering volledig toevertrouwd aan Van Uffelen. Voor die verantwoordelijkheid is hij op z’n beurt beloond met een fraai ingericht restaurant en nieuwe apparatuur in de keuken. Maar dat mag ook wel als je ‘baas’ fornuizen, kookplaten en ovens levert. Van Uffelen is bij ATAG ook partycateraar; voor de speciale dagen voor keukenverkopers en –dealers en andere relaties verzorgt hij f&b op hoog niveau. Daarvoor mocht hij zelfs in de keuken kijken bij wereldkampioen Toine Smulders.

Reageer op dit artikel