artikel

Awards

Horeca

De Misset Catering Award is gemaakt door Business Glass te Laren (Gld) naar ontwerp van Ronald van de Grift (foto). Hij ontwierp veel awards voor opdrachtgevers als TNT, Reed Business Information, Fortis, ABN AMRO. Eenvoud in krachtige vormen kenmerken zijn ontwerpen. Zijn opleiding en ervaring deed Van de Grift op bij bedrijven als Royal Leerdam en Rijks Munt.

Awards

De Misset Catering Award is gemaakt van floatglas, in combinatie met zwart en gekleurd kristal. De vormen van mes, vork en lepel zijn de basisvormen in deze award. Zij staan op een solide basis van zwart kristal en worden verbonden door de rood-wit-blauwe cilinder.

Business Glass bestaat sinds 1990 en werkt exclusief voor de zakelijke markt. De ontwerpen komen in samenspraak met de opdrachtgever tot stand. Voor iedere opdrachtgever, voor ieder evenement, wordt een uniek ontwerp gemaakt. Een enkel exclusief exemplaar, maar ook serieproducten behoren tot de mogelijkheden.

De ontwerpen komen tot stand door toepassing van ambachtelijke technieken als slijpen en polijsten, zagen, boren en zandstralen van glas en kristal. Ook worden er ontwerpen van 3D lasergeschenken gemaakt. De exclusieve uitstraling van glas en kristal, soms gecombineerd met roestvast staal of natuursteen, geven blijk van een bijzondere waardering van de ontvanger.

Reageer op dit artikel