artikel

Back to the future

Horeca

Een sashimi van snoekbaars uit de Betuwse Linge, Gelders piepkuiken gevuld met savooienkool, linzen, tuinbonen vergezeld van balkenbrij en een taartje met gemarineerde vijgen en crème fraîche van zoethout.

Back to the future

Met dit menu kwam het team van hotel- en congrescentrum Papendal in Arnhem op 10 maart als beste keuken uit de bus tijdens de interne competitie van de AHM-groep in Amsterdam. Thema was Back to the future: klassieke en regionale gerechten koken met behulp van moderne technieken. Zoals een hors d’oeuvre van trendy hapjes, waaronder coquilles (foto). Tien teams streden tegen elkaar. De AHM Globe, de overall-prijs voor de beste teamprestatie op zowel kookgebied als gastheerschap, ging naar belevingshotel Bad Boekelo.

Reageer op dit artikel