artikel

Barkrukdekjes

Horeca

Het is helemaal niet nodig om versleten of beschadigde barkrukken weg te gooien en meteen te vervangen door nieuwe. Wie een beetje handig is, kan er makkelijk zelf nieuwe zittingen op maken. En ook al zijn de krukken nog niet versleten, dan verhogen barkrukdekjes wel het zitcomfort.

Barkrukdekjes

Zaag met een decoupeerzaag ronde schijven van spaanplaat, die binnen de omlijsting van de barkrukzitting passen. Knip uit schuimrubber ronde schijven van hetzelfde formaat als de houten schijven.

Leg ze op de houten schijven, trek er een stevig stuk stof strak omheen en niet dat aan de onderkant vast. Maak minstens drie gaatjes in de zitting van de barkruk en schroef het dekje er op vast. Als u zeker weet dat u de dekjes nooit meer vervangt, kunt u in plaats van schroeven montagekit gebruiken.

Tip: maak verschillende dekjes en pas op die manier uw interieur aan naargelang het seizoen of de gelegenheid.

Reageer op dit artikel