artikel

Beluga in Maastricht

Horeca

Joviaal als gewoonlijk meldt Hans van Wolde dat hij met zijn Beluga een toevoeging wil zijn voor de Nederlandse gastronomie. Met een vooruitstrevende keuken die niet per se het affiche van de beste hoeft te krijgen. Als hij maar van hoog niveau is. One mission, one team. Dat geldt ook voor de bediening. In de […]

Beluga in Maastricht

Joviaal als gewoonlijk meldt Hans van Wolde dat hij met zijn Beluga een toevoeging wil zijn voor de Nederlandse gastronomie. Met een vooruitstrevende keuken die niet per se het affiche van de beste hoeft te krijgen. Als hij maar van hoog niveau is. One mission, one team. Dat geldt ook voor de bediening. In de keuken heb ik inductieovens omdat die het lekkerste werken en in het restaurant hebben we designstoelen omdat die het lekkerste zitten. Dat bedoel ik. En als ik het zo hoor, zou ik best een paar dagen in dat restaurant willen werken.

Reageer op dit artikel